İsmail Kartal Transferi İşaret Etti: Devre arası takviye olabilir

Trendyol Süper Lig’in 13. hafta mücadelesinde Fenerbahçe’nin, sahasında VavaCars Fatih Karagümrük’ü 2-1 mağlup ettiği maç sonrası teknik direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

“BUGÜN ÖNEMLİ EKSİKLERLE BU MAÇA ÇIKTIK”

Maçın zor geçtiğini söyleyen Kartal, “Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Son haftalarda iyi bir çıkışta olan Karagümrük takımı var demiştik. Süper Lig’de milli takıma en çok futbolcu veren takım Fenerbahçe. Bu kolay bir iş değil. Ben bugüne kadar hiçbir zaman eksiklere sığınmasam da maalesef bugün de önemli eksiklerle bu maça çıktık.

Yerine oynayanlar da elinden geleni yaptı. Bu maçı kazanmak önemliydi. Biz daha önce de geriden gelip kazandığımızı söyledim. Oyuna ağırlık koyarak kazanabileceğimizi söyledim. İkinci yarıya iyi başladılar. Planladığımız gibi oldu. Maç başından sonuna kadar bizi destekleyen taraftara da teşekkür ederim” dedi.

İSMAİL KARTAL’DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Transfer durumu ile ilgili de konuşan Kartal, “Şu anda bir arayışımız yok. Yakın zamanda sakat oyuncularımız da gelmeye başlayacak. Yöneticilerimizle bunları konuşarak eksik yerlerimize devre arası takviye olabilir. Şimdi tek hedefimiz Nordsjaelland maçından iyi bir sonuç almak” şeklinde konuştu.

Sakatlar hakkında bilgi veren İsmail Kartal, “Adana Demirspor maçı öncesi Fred’i denedik ama tekrar ağrısı nüksetti tedavisi devam ediyor. Djiku’nun da tedavisi devam ediyor. Serdar’ın da Mert Hakan’ın, Miha’nın tedavisi devam ediyor. Sağlık ekibiyle planlama yapıyoruz. Ne zaman yüzde yüz dönecekler buna sağlık ekibi karar veriyor” ifadelerine yer verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x